Inbound Marketingsom Begeistrer

Inbound Marketing handler om å skape verdifulle erfaringer som har en positiv innvirkning på mennesker og din virksomhet. Det gjør du gjennom å tiltrekke potensielle kunder til nettstedet og bloggen din ved å gi relevant og nyttig innhold.

I motsetning til Outbound Marketing, slipper du med Inbound Marketing å kjempe for potensielle kunders oppmerksomhet. Ved å skape innhold som er utformet for å håndtere problemene og behovene til dine ideelle kunder, tiltrekker du kvalifiserte potensielle kunder og bygger tillit og troverdighet for bedriften din.

Nettsidersom Konverterer

Nettstedet ditt forteller om hvem du er som bedrift. Dette er en av de viktigste stedene hvor du kan overbevise og “fange” nye leads. Derfor har vi stort fokus på hvordan nettstedet snakker til dine potensielle kunder og er tilpasset dine kunders utfordringer og behov. Vi hjelper deg å gjøre nettstedet til en leadsmaskin!

Bedriftsbloggsom Tiltrekker

Bedriftsblogg er en utmerket plattform til å gi relevant og verdifull informasjon til dine tilhengere og potensielle kunder. Strategien her er langsiktig. Med årene bygger du opp et stort arkiv som gjør deg mer og mer synlig hos søkemotorene.

Vi hjelper deg å sette opp en optimalisert bedriftsblogg som har “Call to Action” slik at den fungerer som en leadsmagnet.

E-post kampanjersom Selger

God e-postmarkedsføring starter med innholdet du deler med abonnentene dine. Sett deg inn i deres sko og spør, er dette noe jeg ønsker å motta? Husk at dine prospekter ikke bryr seg om din bedrift eller produkt – de bryr seg om deres utfordringer og hvordan du kan hjelpe dem med å løse dem.

Vi hjelper deg å sette opp en strategi og gode e-post kampanjer som går av seg selv for å tiltrekke deg flere abonnenter og dermed flere kunder.

Sosiale Mediersom Engasjerer

I et hav av råd, tips og strategier i hvordan lykkes med sosiale medier, ønsker vi å formidle viktigheten av sosiale medier og hvordan det kan være en effektiv kanal for å koble med dine nye og eksisterende kunder.

Mennesker er trygge og føler seg hjemme i sine sosiale kanaler, og er derfor en utmerket arena å gjøre din bedrift litt mindre “skremmende”. Her kan du få en mye nærmere og relevant dialog enn du ellers ville gjort.

Vi hjelper deg å sette opp dine kanaler på riktig måte og gir råd til hvordan du bør markedsføre deg.

Prat med oss

For deg som ønsker å lære mer om hvordan ulike digitale grep kan få en jevn strøm av varme leads og nye kunder. Ta kontakt så avtaler vi et tidspunkt for en prat.

Prat med oss